Sponsoren

Onze praktijk is gevestigd in Obdam, midden in het mooie West Friesland. Wij richten ons voornamelijk op landbouwhuisdieren, paarden en gezelschapsdieren. De behandel- en operatiekamers en opnameruimtes voor de patiënten zijn zeer geschikt om uw dier de juiste zorg te bieden. Ook beschikken we over moderne apparatuur voor verdere diagnostiek.

Caroline van den Berg heeft een voedingsdeskundige praktijk, en heeft veel ervaring met persoonlijk gerichte diëten, maar ook voeding en sport. Wij zijn fan! Kijk op haar website, of stuur haar een email voor een afspraak: info@praktijk-2c.nl

Sinds 2018 is Arktika de schaatsvereniging voor oud-studenten en jong werkenden in de omgeving van Utrecht. Het initiatief voor deze nieuwe vereniging is ontstaan omdat bleek dat oud-studenten na hun studententijd relatief lang lid bleven bij studentenschaatsverenigingen en slechts beperkt doorstroomden naar traditionele familieverenigingen. 

Al jaren besteden wij duizenden kilometers op de fiets om onszelf klaar te stomen voor het schaatsseizoen. Wij zijn dit avontuur begonnen om een verschil te maken ten opzichte van de fietskleding die er al is. Dat betekent voor ons een goede pasvorm die mooi aansluit, de mogelijkheid tot volledig custom kleding en bovenal een nieuwe standaard in prijs-kwaliteitverhouding neerzetten.