Trainingsweekend Limburg

Limburg, 18 t/m 20 september

In het laatste weekend voordat de ijsbanen weer open gaan, zijn wij met het hele team op trainingsweekend geweest. Het grootste deel van de ploeg vertrok op vrijdagmiddag naar Holset in het mooie Zuid Limburg. Daar deden de dames alvast een mooi rondje om even de buurt te verkennen, de jongens pakte het wat fanatieker aan en kwamen terug met hoge gemiddeldes. s’ Avonds had Jolien heerlijk voor ons gekookt en hebben we met zijn allen de avondetappe gekeken. 

Zaterdag vertrokken we al vroeg voor een ronde van 116 km waar we langs de bekende Limburgse klimmetjes kwamen, zoals de Vaalserberg, het Drielandenpunt, de Eyserbosweg, de Fromberg, de Cauberg en de Keutenberg. Toen we weer bij het huisje aankwamen waren we gelukkig nog op tijd voor de zenuwslopende tijdritten van de Tour de France.

Zondag begonnen wij aan onze laatste rit, waarbij de dames en heren dit keer opsplitsten. De meiden hadden (samen met Rick) een mooie ronde gemaakt in België en de jongens hadden de ronde nog wat groter gemaakt naar Spa. 

Al met al hebben wij een heel leuk trainingsweekend gehad met prachtig weer. De lijntjes zijn nog wat bijgekleurd met de laatste zonnestralen van de zomer. We zijn er klaar voor om het ijs weer op te gaan!

Door: Famke