Trainingsweekend Drenthe

Afgelopen weekend hebben we het zomerseizoen geopend met een gezamelijk trainingsweekend in Drenthe.


Door werk en ziekte waren we helaas niet helemaal compleet, maar dat mocht de pret niet drukken.


Vrijdagmiddag fietste Rick (onze nieuwe aanwinst voor de heren beloften ploeg) naar Drenthe om de sleutels van de huisjes vast op te halen en het park te verkennen voor de rest van de ploeg, die later op vrijdagavond met de auto aankwam.

Op zaterdagochtend werd een gezamelijke droogtraining afgelegd onder leiding van ploegleider Stein. Na een enorme lunch (Joost at 12 boterhammen) stond er intervaltraining op de V(l)amberg op het programma. Er werd flink afgezien en daarom met een ommetje naar huis gefietst. Onderweg hebben vast een onderkomen voor volgend jaar bekeken. Lees: prachtige plaggenhut met buiten WC.


Teruggekomen op het park werd er gezwommen. Ook was er pasta, welke vakkundig in elkaar werd gedraaid door Myrthe en Doke.

Het avondprogramma werd gevuld door Caroline van den Berg van praktijk2c die ons de basisbeginselen van een volwaardige voeding heeft proberen bij te brengen.

Zondagochtend werd het weekend afgesloten met een duurrit over “de heuvels” van Drenthe. De col du Vam werd opnieuw bedwongen en het hoogste punt, 4805cm boven NAP, lag op de muur van Emmen.

Rond 16u vertrok iedereen moe maar voldaan weer terug naar huis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *